Verbergen

Laat ons je helpen

We snappen het goed als je vragen hebt en we helpen je dan ook graag.

Bel, mail, app of chat met David.

Chat op WhatsApp
Mail met David

Hey! Kan ik je helpen?

Onze klanten vertellen je over hun ervaring

Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe eenvoudig je in onze kunt bestellen. Hoe prettig onze klanten de wijze vinden waarop ze met ons contact op kunnen nemen. En hoe kwalitatief onze producten zijn. Maar dat kunnen we je ook laten vertellen dóór onze klanten. Dus dat doen we dan ook.

Ik had zelf al zonnepanelen liggen, laten leggen door een elektricien. Ik heb hem toen die dag geholpen en gezien dat dat leggen niet zo ingewikkeld was. De truc zit hem vooral in de juiste materialen voor jouw dak. Dat het het beste bij jouw verbruik en jouw wensen past. 
Toen mijn schoonouders ook zonnepanelen wilde laten leggen, heb ik dat voor ze gedaan. Want die juiste materialen, die kon ik zó bestellen bij Zelfjezonnepanelenplaatsen.nl


- Paul Jacobs, Weert

Mijn vrouw kwam met deze website aanzetten na wat rondkijken op internet. Ik was er eerst een beetje sceptisch over. Ik ben wel handig aangelegd, maar waarom zou je zelf zonnepanelen leggen? Mijn vrouw heeft contact gezocht met de helpdesk en uiteindelijk (eigenwijs als ze is) mij aan de telefoon gezet. En ik moet eerlijk toegeven, toen was ik snel overtuigd. Het plaatsen van die zonnepanelen zat hem inderdaad in de juiste hulp bij de keuze van de panelen en alles wat erbij komt kijken. Toen ik dat eenmaal doorhad, was ik overstag. En een paar weken later lagen de panelen op ons dak. Zo snel kan het gaan.

- J. Swinkels, Boxmeer

Ik moet zeggen. Het was een hele zoektocht op internet kwa zelf monteren van de zonnepanelen ( wie het goedkoopste was en ook kwa service ) en we kwamen hier uit.
Een prima site wat makkelijk was met zelf in teken. Dat werkte 👍. En beetje heen en weer gemaild en ook via de telefoon goed geholpen.
En kwa leveren was ook top alles klopte.

Wij kunnen het iedereen aan raden. Omgaat spullen te kopen. Kwa service en klant vriendelijkheid.

Ga zo door.


- Bjorn Krikke, Gravendeel

Set van 24 zonnepanelen gekocht. Compleet met omvormer en installatiemateriaal. Alles prima verlopen. Goede prijzen. Makkelijk te bestellen via de webshop. Keurig netjes thuisbezorgd en daarna alles zelf gemonteerd. Je krijgt er ook een bouwplan bij.
Als je achteraf nog iets nodig hebt geen probleem. Je kunt er ook materiaal ophalen.


- Willie Deijkers, Soerendonk

Duidelijke webpagina, die gelijk een goed overzicht geeft in wat je kan verwachten. Ik twijfelde nog een beetje over bepaalde keuzes maar hiermee werd ik prima telefonisch geholpen. Ik heb gekozen voor een platdak systeem met 16 panelen en Nphase omvormers. Het geleverde materiaal is echt van A kwaliteit en erg makkelijk te installeren.


- Bram Bertels, Weert

De zonnepanelen werden keurig geleverd met alle bijbehorende materialen. De gebruiksaanwijzing en wat Youtube filmpjes zorgden er voor dat het relatief eenvoudig zelf te doen is. De paar vragen die ik nog had werden direct beantwoord.


- Toon van der Vleuten, Grathem

Via google niet gevonden helaas, wel via een familie lid gehoord die het zelf gedaan had en welke een van hun eerste klanten was. Dus kijkje genomen op de site en contact gehad via de mail en telefoon. Erg goed te woord gestaan en geholpen. Producten besteld en snel geleverd alles. Alles zit erbij zodat je aan de slag kan. Montage is goed te doen en volgt zichzelf. Nu mooi 22 panelen van 445wp gelegd!

Aanrader!


- Marcel Deijkers, Soerendonk

Vanaf het begin was het plan om de panelen zelf te plaatsen enige twijfel was er wel, je doet dit niet dagelijks. De informatie op de site was duidelijk en heb onder voorbehoud dat ze de bestelling zouden controleren deze bestelling definitief gemaakt.
De wijze waarop de opdracht is uitgevoerd is formidabel, ook bij enkele vragen tijdens de installatie waren ze niet beroerd om je uitvoerig te woord te staan.
Dit bedrijf is een aanrader!


- Jo Donkers, Weert

We zijn erg tevreden met www.zelfjezonnepanelenplaatsen.nl. Hun service is uitstekend, ze houden zich keurig aan afspraken en het eindresultaat met de geplaatste zonnepanelen is geweldig!"

- Stephan Schroeten, Kelpen-Oler

Vooruit, aan de slag!

Gebruik onze configurator om de beste panelen voor jouw klus te bestellen.

Samen zorgen wij ervoor dat jij die klus klaart.


Vul hier het jaarverbruik in en ga direct aan slag.